Karmann Ghia's te koop van ons of van klanten: 

1972 Karmann Ghia cabriolet  In 2016 zijn we begonnen met de restauratie van deze cabrio, de basis was nog vrij ok, toch aan een cabrio is ondanks dat hij geen dak heeft meer werk. 
De kleur is Adriatic Blue VW paint code: L50E een kleur die alleen in 1972 beschikbaar was.  Ook deze is weer afkomstig van Californië. Body of restauratie met nieuwe bodemplaten. 
De eerste test km zijn gereden om de laatste bugs eruit te halen, rijd als nieuw ondanks zijn 50 pk toch vlot onderweg.
Geen enkele cabrio geeft je het gevoel van een Karmann Ghia... Ik wacht nog op de (juiste) deurpanelen en de claxon (s) nog installeren en dan kan hij naar de keuring.

Voor meer informatie, prijs en foto's stuur ons een email
image-411131-IMG-20191026-WA0010-c20ad.w640.jpeg

1971 Karmann Ghia coupé  Op dit ogenblik in restauratie, de motor nog monteren, remmen nakijken en de laatste details nog afwerken en dan kan deze Karmann ook weer de weg op.
De kleur is Signal orange VW paint code: L20E . Deze beauty reed tot 2009 regelmatig rond in Californië. Body of restauratie, ook deze was in goede staat toch was er werk op de bekende plaatsen. Zijn originele neus heeft hij nog, zoals altijd zeggen beelden meer dan woorden... De laatste foto in de rij toont een vorige restauratie dit is enkel als voorbeeld!
Wij zorgen voor de nodige documenten bij de verkoop. 

Voor meer informatie, prijs en foto's stuur ons een email
  1969 Karmann Ghia coupé  We zijn al een tijd bezig aan deze Karmann in 2 kleuren uit 1969. De bedoeling is zoveel mogelijk originele VW onderdelen als mogelijk te gebruiken voor de afwerking. We konden de originele dashboardbekleding recupereren, ook een set originele deurbekledingen worden nog gemonteerd.
Deze Karmann heeft de look van de oudere generatie en de techniek van de nieuwe. Deze heeft een gereviseerde 1600cc 50pk enkelpoorts motor, gespoten in de kleur L554 cherry red, het dak in zwart kleurcode L41. De auto is afkomstig uit Californië. Body of gerestaureerd en de bodem is vernieuwd. De techniek is volledig vervangen. Schroeven, moeren en sluitwerk geel verzinkt.
Voor meer informatie, prijs en foto's stuur ons een email